Roma er det beste turistmål i Italia, mange attraksjoner. Romaene finnes i noen gamle minner, renessans og middelalderske bygninger, fontener og store museer. Hovedstaden i det moderne Italia Roma, og har en rekke gode kafeer og restauranter, fint natteliv og livlige steder og gater. Til tross for en storby er det historiske sentrum litt lavere. Denne Rome reiseguide tilbyr omfattende reisetips tips og råd.

Roma Sted:

Den ligger i det vestlige sentrale Italia, like etter stranden. Moderne Roma Havnen i Civitavecchia er det viktigste som cruiseskip reiser til den italienske hovedstaden.

En god vei til Roma med tog. Termini jernbanestasjon, som ligger svært nær det historiske sentrum av Roma. Det finnes en rekke eksterne stasjoner. Du kan også nå Termini-bussen. De viktigste internasjonale flyplassene i Roma Fiumicino og visitants USA ofte her. Fra flyplassen, ta toget nådde Roma bør det ikke føre til Roma.

Roms offentlig transport:

Roms omfattende metroanlegg og treneren, slik at du kan gå nesten overalt med letthet med offentlig transport. Hvis du må flytte i overfylt t-bane, er biler klar over lommetyver. Hvis du planlegger å bruke offentlig transport, kan du få noen store kart over Roma-trafikken, hva er verdt å kjøpe. Se på nyheter, reisebyråer og suvenirbutikker. Hvis du bestemmer deg for å ta en taxi til romerne, spør etter avgiftene før du går inn for å unngå å bli overbelastet.

Roma værforhold

Roma kan være varmt til tider, spesielt om sommeren, men har fortsatt et middelhavsklima. Romerne er vanligvis et ord ottobrata, slik solfylt, lyst og solfylt Roma. Den beste tiden å besøke april og mai eller slutten av oktober i Roma