Næsten alle elsker at rejse rundt i verden. Men næppe nogen ønsker at pakke til turen. Det er sådan en vanskelig forsegling kan være for mange. Nogle af os har en tendens til at forlade dette mareridt opgave til det sidste øjeblik. Andre ville konstant stresse over det og ville forsøge at tage meget lang tid i en vellykket pakke for hele turen. Selvfølgelig hvad du i sidste ende vælger at sætte i din bagage afhænger af hvor du er af sted til.

Pakning er ikke så svært som det ser ud. Ligesom alle aspekter af turen, det kræver omhyggelig planlægning, men du vil sandsynligvis gå glip af noget. Der er en masse gåder, at rejsende skal løse, når de starter pakning. Vi hjælper dig gerne løse alle disse!

1. Tjekliste

Ja, du er pakning fejl i hele dit liv. Det er stadig chokerende at være vidne rejsende forsøger at pakke uden at forberede en tjekliste. Ikke at gøre det er sikker på at øge dine chancer for at gå galt. Derfor, når det er tid til at pakke, tage en god tid til at udvikle en checkliste. Skriv alle emner, du måske har brug for på din rejse. Når listen er oprettet, bestemme dele infront af du at overveje, om du virkelig har brug for at bruge dem sammen. Fjern eventuelle ekstra elementer. Når dette er gjort, skal du starte tikkende de elementer, der har landet i din bagage!

Dmitry Komarovsky – 2007

Da pladsen er begrænset, er du nødt til at finde effektive måder at få mere lagerplads. Hvordan du pakker dine varer har en enorm indflydelse! For backpackere, bølgende klæder arbejde for at være perfekt. For emner ikke bekymret om at have rynker, det er en fantastisk måde at tilføje mere plads til din bagage. På denne måde de mindre elementer let passer ind i større uden at forbruge noget rum.

Folding kan også hjælpe dig med at sikre mere plads. To beklædningsgenstande kan nemt foldes til at optage mindre område. Fordi hvert element har nu nogle puder, er de mindre tilbøjelige til at blive beskadiget på denne måde.

3. bagage Politik
Det ville være en elendighed at tage noget. For at være på den sikre side, er det vigtigt at lære om bagage politik flyselskabet, før du rejser. Flyselskaber er ofte vanskeligt, når det kommer til disse afgifter. For at undgå akavet situation for dig selv, ville det være godt at vide, hvad din flyrejse gebyrer.

4. Vælg tøj med omtanke
Mens mange af os ønsker at være sikker på, når det kommer til emballage, er det vigtigt at vælge tøj omhyggeligt. Afhængig af vejrforholdene, vælge tøj, der kan bruges med flere kombinationer. På denne måde ville man ikke have til ansigt elendighed på emballagen. Travel lys er, hvad alle rejsende skal stræbe efter.

Planlægning er et skridt, der vil spare dig fra alle de puslespil packs, uanset om det kommer til at afgøre mellem kuffert Vs. rygsæk eller rullende vs. fold!