Når du først kommer til Gibraltar, kan du blive tilgivet for at tænke: lille by, med matchende mentalitet. Ja, dens befolkning på 30.000 er ikke stor, og hverken er dens dimensioner (kun 6,5 km2). Gibraltar kan være små, men det mangler noget, når det kommer til uddannelse og moderne, fremsynede holdninger.

Hvis du planlægger at besøge Gibraltar, er der en række kendte flyselskaber som SAS, Norwegian tilbyder fly til Gibraltar.Tjek den komplette liste over flyselskaber på BravoFly.


David Stanley– 2010

Gibraltars britiske uddannelse er kendt for at producere nogle af de bedste resultater inden for den britiske system. Mange forlader skolen senere blive førsteklasses fagfolk, der ofte vender tilbage til at leve i nærheden af ​​deres familier efter endt studier i udlandet.

Endnu Gibraltar har intet universitet af sine egne så mange gibraltarer fra alle samfundslag opnå generøse offentlige tilskud til at gå på universitetet i Storbritannien. Andre med tilstrækkelig sprogfærdighed går videre til spanske universiteter. Professionel liv er taget meget alvorligt i Gibraltar og standarder, især inden for de mange økonomiske og juridiske institutioner, er sammenlignelige med dem i Storbritannien.