Med sitt siste innovative tilskudd til kolleksjonen med fotballsko viser Adidas at de er bransjeledende når det kommer til utviklingen av lekre og funksjonelle fotballsko.  Den kommende Adidas X 16-serien er en fantastisk miks av utrolige materialer og et strømlinjeformet design for ulike baneunderlag.

Som en av deres letteste sko er Adidas X 16 spesielt designet for å øke spillerens hastighet både på banen og i duellene.  Du kan forhåndsbestille ditt par på Unisportstore i dag.

03-ictech-adidas-paris-pack-x16-ic

Adidas har satt sitt preg på fotballbaner over hele verden siden 1949. I dagens fotball er fotballsko fra Adidas et naturlig valg for både nybegynneren og de profesjonelle spillerne i verdens beste ligaer. Stjerner som Gareth Bale, Luis Suarez og Karim Benzema har allerede blitt sett med den nye Adidas X 16.2 på beina. Skoen, med sin kompakte og ekstremt komfortable passform tilbyr en helt ny spilleropplevelse. Overdelen er basert på Adidas NSG—teknologi som sørger for utmerket kontroll og enestående grep under alle værforhold.

Kolleksjonen kan, med sitt revolusjonerende design og materaialvalg, brukes på både naturlig- og kunstig gress. Dette alene gjør valget enkelt for fotballspillerne som trenger en sko med fleksibilitet som kan brukes over flere sesonger.