Vinterferie er en vidunderlig tid, hvor du kan nyde den storslåede skønhed af karakter. Strande, bjerge, øer eller ethvert sted i dit hoved, er det tid til at ramme det samme, fordi vejret er perfekt, og så er det tid. Ligegyldigt hvilken type ferie til se frem til en afslappende, eventyrlystne eller bare en perfekt blanding af begge dele, kan ikke anses for at være en større chance for, at vi er de bedste steder at besøge.

Da den kolde vind begyndte at blæse allerede flere bjerge dækket med sne og frosne søer allerede; flyver i et vidunderligt sted, at det eneste, gør nu. Og hvis du er på udkig efter et sted at nyde glæden ved denne sæson, nedenfor er en liste til at hjælpe dig nyde sæsonen.

1. San Juan er kendt for sine strande, livlige barer og natklubber, San Juan øverst på listen som de varme temperaturer og den vidunderlige kultur vil stjæle dit hjerte. Uanset om du ønsker at slappe af på stranden, vil jeg gerne prøve lykken på kasinoet eller i humør til at ryste et ben til de peppy numre for en livlig aften; alle dine ønsker gå i opfyldelse, men her, så planlægge din tur snart.

Hvad kunne være bedre end at tilbringe en vinter pause i Hawaii i Honolulu 2? Beliggende på den sydlige bred af Oahu, Honolulu er en smuk tempereret vejr bred vifte af aktiviteter og ting, der vil tilføje en knivspids magi til din ferie. Tilbring din tid, mens du slapper af i en badeby og nyde den betagende seværdigheder, der vil efterlade dig tryllebundet.

Phoenix er stadig et fristende mål at give dig en perfekt vinter erfaring ligger i den sydvestlige del af landet: Phoenix 3. Nyd golf, slappe af i en spa og shoppe; Byen vil aldrig have et øjebliks skuffelse og ferie en mindeværdig oplevelse. Meget mere kan gøres ved hvert besøg snart.

4. New Orleans: tilnavnet «Big Easy» New Orleans har været et populært vinter destinationer for årtier. Dette er et vidunderligt sted for pulserende natteliv, levende musik spillesteder, og blandingen af ​​franske, amerikanske og afrikanske kulturer. En god grund til at besøge byen i løbet af vinteren i slutningen af ​​vinteren karneval, Mardi Gras, tiltrækker turister fra hele verden.

Uanset destination, du vælger at nyde din vinterferie, så glem ikke at se gennem nedsatte tilbud vinterferie online.

Rajni er en rejse forfatter og elsker at dele din rejse historier.