Rom er den bedste turistmål i Italien, en masse attraktioner. Romaerne kan findes i nogle gamle minder, renæssance og middelalderlige bygninger, springvand og store museer. Hovedstaden i det moderne Italien Rom og har en række gode caféer og restauranter, fine natteliv og livlige pladser og gader. Trods en stor by, det historiske centrum er lidt lavere. Denne Rom Rejseguide tilbyder omfattende rejseinformation tips og råd.

Rom Beliggenhed:

Det er beliggende i den vestlige centrale Italien, kort efter stranden. Moderne Rom havnen i Civitavecchia er det vigtigste, hvor krydstogtskibe dock rejse til den italienske hovedstad.

Der er billige fly fra København til Rom med BravoFly. Reserver din plads i dag, og besøg denne fantastiske by.

En god måde at Rom med tog. Termini togstationen, som er meget tæt på det historiske centrum af Rom. Der er en række fjerntliggende stationer. Du kan også nå Termini bus. De vigtigste internationale lufthavne i Rom Fiumicino og visitants USA ofte her. Fra lufthavnen, tage toget nåede Rom, bør det ikke fører til Rom.

Roms offentlig transport:

Roms omfattende metrosystem og træneren, så du kan gå næsten overalt med lethed med offentlig transport. Hvis du skal flytte i overfyldte undergrundsbane biler er opmærksomme på lommetyve. Hvis du planlægger at bruge offentlig transport, kan du have nogle store kort over Rom trafik, hvad der er værd at købe. Kig op nyheder stande, rejsebureauer og souvenirbutikker. Hvis du beslutter at tage en taxa til romaerne bede om de gebyrer, før du indtaster, at undgå at blive overbelastede.

Rom vejrforhold

Rom kan være varm til tider, især om sommeren, men stadig har et middelhavsklima. Romerne normalt et ord ottobrata, sådan solrige, lyse og solrige Rom. Det bedste tidspunkt at besøge april og til maj eller slutningen af ​​oktober i Rom