Den spanske grundlagt i Havana i 1519, og snart rejse til den nye verden og den gamle verden til et stop i en spansk skib. I det 17. århundrede, blev det en af ​​Caribien er et vigtigt center for skibsbygning. I dag, Havana er en storby med over 2 millioner indbyggere, og centrum, der er hjemsted for en fabelagtig blanding af barok og klassisk monumenter.

Gå rundt Havana er en smule som at gå en Hollywood-film sæt, og uanset hvor du går, musik følger musikerne udfører en blanding af salsa, søn (en kombination af spanske og afrikansk-inspirerede beats) og Son Montuno (country musik).

Havanna Vieja

Old Havana er en af ​​de mest populære områder for turister, der rejser til Havana. Berømte Catedral de San Cristobal de la Habana Plaza de la Catedral og Ernest Hemingway bar «La Bodeguita del Medio», et af de smukkeste områder i Havana Vieja, i byen.

 

Old Havana og Centro Havana er forbundet til Malecón, strandpromenaden. Bygget da byen forsøgte at efterligne den amerikanske hovedstad, er nu molen er det perfekte sted at sidde og beundre solnedgangen eller udføre stedet for mennesker ser.

Dette område af Havana i et arbejderkvarter kvarter, hvor mange bygninger i en tilstand af serviceområder; Men området er hjemsted for Tabacos Partagas Cigar Factory. Grundlagt i 1845, det er den største cigar fabrik i Cuba producerer omkring 5 millioner cigarer om året. Det er muligt at turnere fabrikken eller købe en cigar butik.
Havana, Vedado

på dette område, langs havnefronten, det blev udviklet i 1930 og 1960, da Havana udviklet som det vigtigste rejsemål for amerikanske turister. Området høje hoteller, restauranter og kommercielle virksomheder afspejler art deco-stil, der var populær, da den blev bygget. Forside af National Zoo, University of Havana og Colón Kirkegård.

Havana Miramar

Havana Miramar mere udøvende føler end andre områder i Havana. Området er hjemsted for udenlandske ambassader, diplomatiske boliger, sofistikerede butikker og turistfaciliteter samt de smukke koloniale huse. Jardin Botanico (Botanisk Have) og Acuario Nacional de Cuba (Cubas National Aquarium) er gode steder at slappe af i Havana Miramar.