Den spanske grunnlagt i Havana i 1519, og snart reiser til den nye verden og den gamle verden til et stopp i et spansk skip. I det 17. århundre ble det en av Karibia er et viktig skipsbyggingsenter. I dag er Havana en stor by med over 2 millioner innbyggere og sentrum, hjem til en fantastisk blanding av barokke og klassiske monumenter.

Å gå rundt i Havana er litt som å gå til et Hollywood-filmsett, og når du går, følger musikken musikerne som utfører en blanding av salsa, sønn (en kombinasjon av spanske og afrikanske inspirerte slår) og sønn montuno (countrymusikk).

Havana Vieja

Gamle Havana er et av de mest populære områdene for turister som reiser til Havana. Famous Catedral de San Cristobal de la Habana Plaza de la Catedral og Ernest Hemingway bar «La Bodeguita del Medio», en av de vakreste områdene i Havana Vieja, i byen.

Gamle Havana og Centro Havana er forbundet med Malecón, strandpromenaden. Bygget da byen forsøkte å etterligne den amerikanske hovedstaden, er møllen det perfekte stedet å sitte og beundre solnedgangen eller utføre stedet for folk å se på.

Dette området av Havana i et arbeidsområde, hvor mange bygninger i en tilstand av tjenesteområder; Men området er hjemsted for Tabacos Partagas Cigar Factory. Grunnlagt i 1845 er det den største sigarfabrikken på Cuba som produserer ca 5 millioner cigarer per år. Det er mulig å gå på fabrikken eller kjøpe en sigarbutikk.
Havana, Vedado.

På dette området, langs vannkanten, ble den utviklet i 1930 og 1960, da Havana utviklet seg som hoveddestinasjon for amerikanske turister. Området med høye hoteller, restauranter og kommersielle etablissementer gjenspeiler art deco-stilen som var populær da den ble bygget. Foran National Zoo, University of Havana og Colón Cemetery.

Havana Miramar

Havana Miramar mer ytelse enn andre områder i Havana. Området er hjem for utenlandske ambassader, diplomatiske hjem, sofistikerte butikker og turistfasiliteter, samt de vakre koloniale husene. Jardin Botanico (Botanisk hage) og Acuario Nacional de Cuba (Cubas National Aquarium) er flotte steder å slappe av i Havana Miramar.